O nama

Vjerujemo u važnost različitosti i radimo na tome da svaki učenik osjeti svoju vrijednost i važnost u našoj školskoj zajednici. 

Dobrodošli u našu osnovnu školu!

U našoj školi vjerujemo da je obrazovanje temelj svakog uspješnog života. Kroz decenije posvećenog rada i predanosti, stvorili smo inspirativno okruženje koje podstiče učenike da rastu, uče i ostvaruju svoje najveće potencijale.

Naša škola je mnogo više od učionica i nastavnih planova. To je zajednica koja podržava, inspiriše i podstiče svakog učenika na putu ka uspjehu. Naši stručni nastavnici su posvećeni ne samo prenošenju znanja, već i razvoju vještina koje su ključne za budućnost – kritičko razmišljanje, saradnja, kreativnost i samopouzdanje.

Kroz raznolike aktivnosti, sportske događaje, umjetničke projekte i volonterske akcije, naši učenici imaju priliku da istraže svoje interese, razvijaju svoje talente i grade trajna prijateljstva. Učimo ih da budu odgovorni građani svijeta, s poštovanjem prema drugima i svojoj okolini.

Pridružite nam se na putovanju obrazovanja i otkrijte sve što naša škola ima da ponudi. Ovdje svako dijete ima priliku da raste, uči i postigne svoje snove.

Dobrodošli u našu osnovnu školu – mjesto gdje se učenje pretvara u avanturu!